Vacature: programmamanager GRZPLUS en Heliomare

25 juni 2018

Voor ons nieuwe en toonaangevende samenwerkingsverband met Heliomare zoeken we per direct een

Programmamanager (20 uur p/w voor de periode van 1 jaar)

GRZPLUS is het samenwerkingsverband van Omring en De Zorgcirkel. Heliomare biedt Medisch Specialistische Revalidatie (MSR) en GRZPLUS biedt Geriatrische Revalidatiezorg en Herstel (GRZ). Heliomare, Omring en De Zorgcirkel weten dat het voor de oudere revalidant essentieel is maatwerk te krijgen. Samenwerking, aansluiting en kennisdeling tussen de MSR en GRZ wordt steeds belangrijker. Met de samenwerking benutten de partners elkaars kwaliteiten en werken zij aan nieuwe oplossingen voor de verbinding tussen GRZ en MSR.

Voor meer inlichtingen over de functie kun je contact opnemen op donderdag 5 juli tussen 15.00-16:00 uur en donderdag 12 juli 09:00-10:00 uur met Anne Veldhof (kwartiermaker vanuit GRZPLUS) via 0229 – 206 972.

De focus in de samenwerking ligt op:

 1. De revalidant sneller laten starten met revalidatie.
 2. De revalidant beter bedienen door aansluiting van het aanbod in GRZ en MSR en gezamenlijk aanbod te ontwikkelen voor het grijze gebied tussen MSR en GRZ.
 3. De revalidant betere zorg verlenen door wederzijdse kwaliteiten en expertises te benutten.
 4. Bijdragen aan samenwerking tussen MSR en GRZ in Nederland.

De gezamenlijke ambities van GRZPLUS en Heliomare zijn vertaald naar een plan van aanpak voor een samenwerkingsprogramma en projecten waarin de programmamanager de linking pin en regievoerder is.
We zoeken naar een programmamanager die verbindend, doelgericht, efficiënt en een echte teamspeler is.

Dit doe je als programmamanager van GRZPLUS/Heliomare

 • Je levert een belangrijke bijdrage aan uitvoering van het gezamenlijke programma dat voortkomt uit de samenwerking op revalidatie tussen Heliomare en GRZPLUS.
 • Je zet de visie en ambitie van de samenwerkende organisaties en de kansen die zich voordoen om in concrete acties en resultaten.
 • Je bewaakt de prestaties van de projecten wat betreft de inhoudelijke voortgang en budgettaire aspecten (o.a. door het beoordelen van de voortgangsrapportages van projecten).
 • Je ondersteunt de bestuurders en kwartiermakers (medisch en bedrijfskundig) bij het realiseren van aansprekende resultaten, het versterken van de doelen van het project en de onderlinge samenwerking.
 • Je hebt oog voor de verschillende (soms tegengestelde) belangen en weerstanden op verschillende niveaus en weet op een constructieve wijze daarmee om te gaan opdat de programmadoelstellingen worden behaald.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het aansturen en monitoren van het samenwerkingsprogramma en de daarbij behorende projecten (zowel inhoudelijk en financieel) en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van het programma.
 • Je houdt ontwikkelingen op het gebied van revalidatiezorg bij en vertaalt deze naar beleid voor de samenwerkingspartners.

De werkzaamheden spelen zich af op de verschillende locaties van Heliomare en GRZPLUS.

Wat heeft een programmamanager in huis?

 •  Wij zijn op zoek naar een ervaren programmamanager met een autonome en krachtige persoonlijkheid, je bent een verbinder en een bruggenbouwer en bent in staat om jezelf te positioneren.
 • Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau, aangevuld met hoger management opleiding m.b.t. de gezondheidszorg.
 • Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring met het leiden van complexe en organisatiebrede veranderingsprocessen.
 • Je bent in staat leiding te geven, te coachen en te faciliteren en weet op een prettige en duidelijke manier te communiceren. Je bent in staat vlot te kunnen schakelen en relevante betrokkenen goed mee te nemen in het proces.
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Revalidatiezorg.
 • Je bent een procesdenker die gewend is om te werken met hoogopgeleide professionals, en weet anderen in beweging te brengen.Je weet de verbinding te leggen tussen abstracte doelstellingen en concrete activiteiten en daar een heldere richting aan te geven. Je laveert tussen strategische, tactische en operationele vraagstukken.
 • Je kunt bedrijfsmatig en ondernemend denken en resultaatgericht werken.
 • Je bent flexibel wat betreft het werken en reizen tussen drie organisaties.

 

Ons aanbod

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Salariëring is conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) dan wel CAO ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in FWG 60. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • 20 uur per week, werktijden flexibel.
 • Gezien de opdracht voor een periode van 1 jaar staat deze vacature ook open voor zzp’ers.

 Reageren
Ben jij een programmamanager die van een uitdaging houdt en durft te pionieren? Solliciteer en misschien word jij onze nieuwe collega die zorgt voor verbinding, samenwerking en uitdragen van onze kijk op het geriatrisch revalidatieklimaat. Reacties kunnen verstuurd worden naar Tim Dees via tim@commoneye.nl. We ontvangen je reactie graag vóór 18 juli 2018. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 26 juli. Een eventuele tweede ronde vindt plaats in de week van 13 augustus.

Word je onze nieuwe collega, dan is een onderdeel van de aanstellingsprocedure het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.