Uitkomsten HvA onderzoeksprojecten bekend

Uitkomsten HvA onderzoeksprojecten bekend – GRZPLUS werkt meetbaar aan hogere kwaliteit van zorg en behandeling, door onder andere kennisbundeling en aansluiting van wetenschap op de praktijk. HvA studenten presenteerden de uitkomsten van hun onderzoek. Zij werkten voor hun onderzoek samen met zorgprofessionals van GRZPLUS aan innovatieve ideeën voor de geriatrische revalidatiezorg.

Uitkomsten HvA onderzoeksprojecten bekend

Topcare nieuws

GRZPLUS zet nieuwe stappen naar het Topcare predicaat. 28 februari a.s. ontvangt stichting TopCare de zelfevaluatie van GRZPLUS. Op 20 maart komt de visitatiecommissie naar GRZPLUS-locaties Lindendael en Westerhout voor de proefvisitatie.

Topcare nieuws

Project: Laag belastbare dwarslaesie patiënt

GRZPLUS en Heliomare bundelen kennis over lage belastbaarheid en de kennis over revalidatie bij dwarslaesies in nieuw project. Vanuit de gedachte dat de zorg voor deze groep revalidanten beter kan aansluiten op de belastbaarheid en mogelijkheden van revalidanten, is er een projectgroep opgestart. Doel is om de zorg voor deze patiënten meer maatwerk te laten worden.

Project: Laag belastbare dwarslaesie patiënt

Marije Holstege senior onderzoeker bij GRZPLUS

Marije Holstege startte in december 2018 als senior onderzoeker bij GRZPLUS. Zij houdt zich bezig met de vraag hoe we de kwaliteit van zorg voor de revalidanten verder kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door middel van inzet van nieuwe technologie.

Marije Holstege senior onderzoeker bij GRZPLUS

Werken voor GRZPLUS

Er zijn regelmatig vacatures voor GRZ-professionals bij Omring en De Zorgcirkel. Je maakt onderdeel uit van een team van ruim 100 GRZPLUS-collega’s.

Werken voor GRZPLUS

GRZPLUS en Heliomare boeken resultaat

De nieuwe samenwerking tussen GRZPLUS en Heliomare heeft in korte tijd al tot resultaat geleid. Programmamanager Marcel de Groot legt uit: ‘Alleen al het samenwerken aan een project leidt tot verbetering van zorg; professionals weten elkaar beter te vinden en het doorverwijzen naar elkaar wordt eenvoudiger.’

GRZPLUS en Heliomare boeken resultaat

Wist je dat...

80% van de revalidanten gaat bij Omring en De Zorgcirkel weer terug naar huis. Bijna 10% van de revalidanten krijgt na een klinisch verblijf een ambulant traject. In 2018 zijn er bij Omring en De Zorgcirkel ruim 80 ambulante trajecten gestart.

Wist je dat...

HvA projecten voor GRZPLUS

GRZPLUS werkt samen met lector Bart Visser en studenten van de Hogeschool van Amsterdam meetbaar aan hogere kwaliteit van zorg en behandeling.

HvA projecten voor GRZPLUS

Toekomststrategie geriatrische revalidatie

GRZPLUS en Heliomare waren aanwezigheid op de drukbezochte Bestuurdersdag GRZ. Duidelijk signaal is dat zorgaanbieders, zorgverzekeraars, bestuursorganen, beroeps- en brancheorganisaties elkaar nodig hebben om de toekomst vorm te geven.

Toekomststrategie geriatrische revalidatie

GRZPLUS in Noord-Holland

GRZPLUS breidt uit. Op al zes locaties in Noord-Holland werken we als GRZPLUS samen op het gebied van revalidatie en herstel.

GRZPLUS in Noord-Holland

Contact met GRZPLUS

Heeft of zoekt u kennis, ervaring en onderzoek op het gebied van ouderenzorg en revalidatie? Wij maken graag kennis.

Interesse?