Laatste nieuws voor GRZPLUS-team van De Zorgcirkel en Omring

12 april 2022

Beste GRZPLUS-sers van De Zorgcirkel en Omring,

De zonnestralen laten zich weer vaker zien en de krokussen staan inmiddels in bloei, de lente is officieel begonnen! Tijd dus voor een frisse blik vooruit op dit jaar. In juni is het alweer tijd voor de tussenevaluatie van het Topcare predicaat dat we begin 2020 als GRZPLUS hebben behaald. Ook is het later dit jaar tijd voor een feestje, want ons samenwerkingsverband bestaat 5 jaar.

Dit gaan we in het najaar met elkaar vieren en jullie ontvangen hier binnenkort een save the date voor. Binnen het MT hebben wat verschuivingen plaatsgevonden. Anne Veldhof is vertrokken en haar taken binnen GRZPLUS zijn inmiddels overgenomen door Wendy Goos. Ondanks alle uitdagingen rond corona hebben we op het gebied van GRZPLUS niet stil gezeten.

Klik hier voor het april-nummer van onze nieuwsbrief en lees wat de laatste ontwikkelingen zijn! Staat jouw nieuws er de volgende keer in? Tip de redactie.

Ben je een nieuwe GRZPLUS-ser? Welkom in het team! Lees gelijk even het interview met collega Marije Holstege te lezen in Nederlands Tijdschrift voor Geriatriefysiotherapie en blader ook even door de Kennisbank GRZ. Dan ben je snel bij over ons mooie samenwerkingsverband van Omring en De Zorgcirkel.

Managementteam GRZPLUS
www.grzplus.nl

www.linkedin.nl/company/grzplus -> klik en volg!