Update revalidatieprogramma CO FIT+

1 december 2020

CO FIT+ update d.d. 1 december 2020 beschikbaar 

Het revalidatieprogramma CO FIT+ van GRZPLUS heeft nieuwe versies gepubliceerd. Het programma wordt continu bijgewerkt en de groeidocumenten worden via deze site aangeboden. Ook zijn de handleidingen bij de behandeldoelen en klinimetrie gepubliceerd.  Het complete geriatrisch revalidatieprogramma voor COVID-19 patiënten is op deze website te downloaden.

Door de pandemie ontstaat een nieuwe groep revalidanten waarvoor intensieve revalidatie cruciaal is. CO FIT+ ondersteunt deze revalidanten en hun naasten om het leven na een ziekenhuisopname weer op de rit te krijgen. Lees hier verder over het CO FIT+ programma van GRZPLUS.

Stichting Topcare maakt een serie artikelen over Topcare in tijden van corona. Op 29 mei verscheen het artikel over CO FIT+, een aangepast revalidatieprogramma voor een nieuwe groep revalidanten; mensen met Covid-19. Deze patiënten hebben vaak een combinatie van complexe zorgvragen, zoals longproblematiek, lage belastbaarheid, angst en vermoeidheid. Dat vraagt om een samenvoeging van reguliere GRZ zorgpaden. Revalidatie is zelfs al mogelijk in de besmettelijke fase. Lees hier het interview met dr. Marije Holstege, onderzoeker GRZPLUS, Joyce Tauladan, specialist ouderengeneeskunde De Zorgcirkel en Wendy Goos, manager GRZ Omring.